16:51
Здобувачі 2 курсу спеціальності «Культурологія» завершили Навчальну (екскурсійно-музейну) практику

21 березня студентки 2 курсу спеціальності «Культурологія» завершили Навчальну (екскурсійно-музейну) практику. Практикантки дуже творчо та креативно підійшли до захисту практики і створили унікальні віртуальні тури.

Зокрема, під час захисту практики всі присутні побували у німецькому місті Штутгарті - столиці землі Баден-Вюртемберг, одному з найвідоміших і популярних курортів Болгарії – Старому Несебрі, незламному Херсоні, та величному Києві.


Студентки розповіли, як обирали міста для віртуальних турів. Так, Аліса Давшан наголосила, що вирішила розповідати про Старий Несебр, тому що це місто знаходиться під захистом ЮНЕСКО, та вражає своєю архітектурою та неймовірними краєвидами. Ганна Матюк зауважила, що Штутгарт, де вона зараз перебуває, нагадує їй Маріуполь до повномасштабного вторгнення, адже там так само гармонійно поєднується сучасність зі старими будинками. А Ольга Тирикіна обрала саме Херсон, оскільки він став першим обласним центром, який був звільнений від окупації.


Загалом протягом практики студентки відвідали віртуальні екскурсії, які представлені на сайті «Київ Цифровий», Віртуальні тури Україною на DISCOVER.UA та проєкт віртуальних подорожей “Музеї просто неба“. Крім того, практикантки проаналізувати екскурсії на сайті «Київ Цифровий» та відвідали музейні установи та галереї мистецтв у містах, де наразі перебувають.

Переглядів: 125 | Додав: Деканат