16:58
Вступ 2022: МДУ оголошує набір на нову спеціальність «Дизайн»

З нового навчального року Маріупольський державний університет здійснюватиме підготовку фахівців за сучасною освітньою програмою «Дизайн».

Як би стрімко не змінювалися тенденції, творчі професії ніколи не втратять своєї актуальності. Вступ на нову спеціальність МДУ допоможе молоді, яка непересічно дивиться на навколишній світ, перетворити захоплення у прибуткову діяльність.


Студенти отримають знання та навички необхідні для розробки естетично і функціонально досконалих об’єктів дизайну. Провідну роль у підготовці фахівців відіграватимуть сучасні комп’ютерні технології.


Майбутні дизайнери вивчатимуть декоративно-прикладне мистецтво, типографіку, основи художньо-графічної композиції, а також навчатимуться працювати у програмах Adobe (Dreamweaver, Muse, Photoshop, Illustrator). Крім того, студенти вчитимуться працювати у команді, розробляти проєкти і презентувати свої роботи.


По завершенні навчання випускники зможуть займати посади графічного дизайнера, мультимедіа дизайнера, web-дизайнера, дизайнера інтер’єру, ландшафтного дизайнера, декоратора.


Для того, щоб вступити на спеціальність «Дизайн» у Маріупольський державний університет потрібні результати Національного мультипредметного тесту та/або мотиваційний лист. Також для вступу на нову спеціальність абітурієнти можуть подати результати ЗНО 2019-2021 років з математики, української мови та історії України.

Переглядів: 193 | Додав: Деканат