12:33
Випускник МДУ Володимир Гречка став переможцем конкурсу «Найкращі вчителі Приазов’я – 2019»

Випускник Маріупольського державного університету, який працює вчителем історії в гімназії зі структурним підрозділом початкової школи №17, Володимир Гречка переміг у II Регіональному конкурсі «Найкращі вчителі Приазов’я – 2019», який проходив напередодні Дня працівника освіти з ініціативи громадської спілки «Зелений центр Метінвест».

Метою щорічного конкурсу є професійне вдосконалення педагогів Приазов’я та підвищення рівня мотивації до саморозвитку особистості.
 

Володимир Гречка успішно навчався на спеціальності «Історія» МДУ. Викладачі пригадують його як відповідального, старанного і талановитого студента, який мав хист до творчості. У 2011 році, отримавши диплом спеціаліста, він пішов працювати вчителем до школи. У педагогічній практиці найкращий вчитель Приазов'я використовує інформаційні технології, елементи критичного мислення та дистанційне навчання через освітні платформи. Так, Володимир забезпечує функціонування п'яти навчальних сайтів, які дозволяють дітям самостійно здобувати знання в ігровій формі.


Переможець конкурсу «Найкращі вчителі Приазов’я – 2019» отримав сертифікат на подорож мрії та кубок. Володимир зазначив, що отриманий сертифікат хоче використати на подорож Україною, адже не бачить сенсу їхати за кордон, доки не огляне красоти рідної країни.


Конкурс проходив за підтримки Департаменту освіти Маріупольської міської ради. Цього року журі у складі вчителів, школярів і батьків учнів розглянуло понад 100 анкет від вчителів української мови, іноземних мов, історії, математики, біології, фізики, хімії, інформатики, географії, вчителів початкових класів, а також дефектологів, психологів та педагогів-організаторів.

Переглядів: 376 | Додав: Деканат