14:23
У студентів спеціальності «Середня освіта. Історія» розпочалася виробнича (педагогічна) практика

20 лютого 2023 р. здобувачі 4 курсу першого (бакалаврського) рівня вищої освіти, які навчаються за освітньо-професійною програмою «Середня освіта. Історія» розпочали виробничу (педагогічну) практику на базі КЗ «Маріупольський міський ліцей м. Києва».

Відбулася установча конференція на якій були присутні завідувач кафедри історії та археології, професор Володимир Романцов, керівник практики, доцент кафедри Світлана Новікова, заступник директора з навчально-методичної роботи Ірина Цинкуш, вчитель історії Бенчук Віталій та здобувачі вищої освіти спеціальності 014.03 Середня освіта. Історія


До початку практики перед студентами було поставлено низку завдань: ознайомитись із школою, її традиціями, режимом роботи, а також з навчально-методичним забезпеченням викладання історії (навчальними планами, програмами, тестами тощо); відвідати уроки вчителів, до яких прикріплені студенти; скласти тематичні плани-конспекти уроків; підготувати завдання для самостійної роботи; провести заняття (не менше 2 уроків на тиждень); відвідати заняття, які проводять однокурсники, проаналізувати їх; підготувати і провести позакласний (виховний) захід; систематично вести щоденник практики, один раз на тиждень давати його на перевірку керівнику від бази практики; скласти звіт про виконання програми педагогічної практики; підготувати звітну документацію.

Переглядів: 147 | Додав: Деканат