13:11
Студентки МДУ отримуватимуть стипендії імені М.С. Грушевського та В. М. Чорновола

Молодь Маріупольського державного університету щоразу демонструє успіхи у навчальній, соціальній і науковій сферах. Найактивніші представники студентської спільноти за свої досягнення отримують заохочення на державному рівні.

Магістрантки Марія Кустікова (освітня програма «Міжнародні відносини»), Аліна Челпанова (освітня програма «Переклад та міжкультурна комунікація (новогрецька, англійська)»), Ольга Юр (освітня програма «Культурологія, культурне розмаїття та розвиток громади») відзначені академічних стипендій імені М. С. Грушевського, студентка Ірина Любарська (освітня програма «Журналістика та соціальна комунікація») – стипендією імені В. М. Чорновола.


Паралельно із навчанням Марія та Аліна приділяють увагу роботі у Центрі міжнародної освіти МДУ. Вони активно набувають професійних знань завдяки участі в академічній мобільності від Еразмус+. Програма дала можливість фахівчиням перейняти кращі практики щодо роботи з іноземними студентами у Німеччині, долучитися до міжнародних заходів у Польщі і вивчити культурні особливості Кіпру.


Ще у Маріуполі Ольга здобула досвід роботи у сфері сучасного мистецтва і культури. Після закінчення навчання в університеті вона планує продовжити займатися улюбленою справою. Наразі магістрантка приділяє значну увагу саморозвитку і здобуває нові знання шляхом неформальної освіти. Серед її інтересів – історія світової культури, тож Ольга не втрачає можливості дослідити улюблену тему у межах наукових конференцій.


В умовах повномасштабного вторгнення Ірина як ніхто розуміє важливість ролі журналіста та його місію з інформування громадськості. Дівчина долучається до всеукраїнських і міжнародних заходів за участі медіаекспертів, під час яких знайомиться зі специфікою обраного фаху.


Вітаємо стипендіаток і бажаємо їм подальших значних досягнень на обраному шляху!

Переглядів: 82 | Додав: Деканат