13:58
Студент МДУ Максим Філіппов став переможцем фестивалю-конкурсу пам'яті В. Сосюри

Учасники театрально-музичного колективу Tallent представили Маріупольський державний університет на відкритому фестивалі-конкурсі читців, поетів, художників та фотохудожників пам'яті В. Сосюри «Любіть Україну!».

У фестивалі-конкурсі взяли участь студенти Ангеліна Доценко, Владислава Бутенко, Максим Філіппов, Анастасія Михнєва, Єлизавета Кулігіна та Софія Шутенко. Конкурс проходив у два етапи – відбірковий та основний. Молодь МДУ змагалася у номінації «Читці» за двома віковими категоріями – від 12 до 18 років та від 18 років.


Учасники декламували вірші Володимира Сосюри різноманітної тематики: з їхніх вуст звучала любовна та патріотична лірика поета.


За результатами відкритого фестивалю-конкурсу студент ІІІ курсу спеціальності «Історія та археологія» Максим Філіппов посів перше місце у другій віковій категорії. Члени журі відзначили його артистичність, емоційність та виразність виконання твору.


Вступ до поеми «Мазепа», на мою думку, відображає сучасність. Поет описує проблеми, з якими ми стикаємося сьогодні, що і зробило цей вірш проникливим, а слухачів – не байдужими до виступу,

– Максим Філіппов.

Переглядів: 246 | Додав: Деканат