09:32
Освітня спільнота МДУ відвідала тренінг у Вірменії від програми Еразмус+

Подорожувати, навчатися нового, спілкуватися з людьми, знайомитися з культурами світу – інтереси, властиві академічній родині Маріупольського державного університету.

Представниці незламного вишу взяли участь у тренінговому курсі «Природа як класна кімната: розвиток навичок та впевненості за допомогою експериментального навчання» у межах програми міжнародної мобільності Еразмус+.


Співорганізатором проєкту виступила громадська організація «Культурно-освітня платформа «Сенс», до якої входять студенти, викладачі і випускники МДУ на чолі з доценткою кафедри історії та археології Світланою Арабаджи.


До вірменського міста Діліжан вирушили старша викладачка кафедри раціонального природокористування та охорони навколишнього середовища Ірина Петрик і студентка II курсу спеціальності «Міжнародні відносини, суспільні комунікації та регіональні студії» Анастасія Садовнікова.


Тренінговий курс об’єднав молодь з України, Вірменії, Грузії, Греції, Португалії, Іспанії, Північної Македонії, Молдови та Нідерландів. Протягом тижня учасники дізнавалися принципи і практики навчання на відкритому повітрі, опановували навички для проєктування та реалізації ефективних освітніх програм.


Особливістю курсу стала участь представниць МДУ у дводенному таборі, що дозволило на природі закріпити отримані знання на практиці. З-поміж іншого, молодь проводила мультикультурний вечір, на якому ділилася особливостями своїх країн – звичаями та національною кухнею.


Завдяки участі членкині академічної родини незламного університету розпочали розробку власного проєкту, націленого на популяризацію фізичного та психічного здоров'я здобувачів освіти.

Переглядів: 464 | Додав: Деканат