15:34
На історичному факультеті Маріупольського державного університету завершено підсумкову атестацію політологів та міжнародників ОС Магістр

20 – 22 грудня 2022 р. відбулася підсумкова атестація здобувачів ОС Магістр на спеціальностях 291 Міжнародні відносини, суспільні комунікації та регіональні студії та 052 Політологія. Попри значні технічні складнощі випускники продемонстрували високий рівень знань, що було відзначено головами екзаменаційних комісій.

Після завершення підсумкової атестації традиційно відбулося обговорення освітнього процесу на обох спеціальностях, в якому узяли участь стейкхолдери Микола Замікула та Катерина Трима, викладачі кафедри та здобувачі-магістри. Зокрема, студентами було висловлено низку пропозицій щодо вдосконалення освітніх програм із врахуванням реалій російської агресії проти України, ускладненням технічних аспектів навчального процесу та вимушеним перебуванням здобувачів за кордоном та на окупованих територіях.


Подальше вдосконалення технологій дистанційного навчання має стати однією з відповідей на виклики сьогодення поряд із розвитком академічної мобільності студентів, активним вивченням мов країн-членів Європейського Союзу тощо.


Колектив кафедри політології та міжнародних відносин щиро вітає випускників обох спеціальносте й сподівається на подальшу співпрацю на благо нашої держави.


Слава Україні!

Переглядів: 183 | Додав: Деканат