12:22
Магістрантка МДУ Олександра Воротілова разом із поліцейськими розробила квест «Історія поліції Маріуполя»

У рамках проєкту «Mariupol Space for Trust. Побудова довіри до поліції для захисту безпеки і прав людини» магістрантка спеціальності «Історія та археологія» Маріупольського державного університету, член студентського наукового історико-археологічного товариства і громадської організації «Культурно-освітня платформа «Сенс» Олександра Воротілова розробила історичний квест «Історія поліції Маріуполя». У розробці дівчині допомагали співробітники патрульної поліції Донецької області.

Квест тестували учні та учениці загальноосвітніх шкіл Маріуполя №№ 25, 30, 33. Учасники мали знаходити на станціях інформацію про діяльність поліції в Російській імперії, навчання поліцейських 100 років тому, причини недовіри людей до неї, про громадських діячів і представників міської думи, що здійснили реформу поліції в Маріуполі.


Проєкт «Mariupol Space for Trust. Побудова довіри до поліції для захисту безпеки і прав людини» реалізується громадською організацією «Культурно-освітня платформа «Сенс» у партнерстві зі студентським науковим історико-археологічним товариством МДУ у рамках Програми ООН із відновлення та розбудови миру за фінансової підтримки Європейського Союзу та урядів Данії, Швеції та Швейцарії.

Переглядів: 387 | Додав: Деканат