14:37
Доцент МДУ Юзеф Нікольченко відзначений Кабінетом Міністрів України за досягнення на освітній ниві

Викладачі Маріупольського державного університету – творчі особистості, які модернізують вищу освіту, плекають молоде покоління і досягають значних професійних успіхів на обраному шляху.

Одним із яскравих представників академічної родини незламного вишу є доцент кафедри культурології Юзеф Нікольченко. За видатні звершення у сфері вищої освіти йому довічно призначена стипендія Кабінету Міністрів України.


Людина непересічного розуму та широкого світогляду, гуру культурології. Юзеф Нікольченко – Заслужений працівник культури і відмінник освіти України, більше ніж 20 років він працює на благо Маріупольського університету, передаючи свої знання та досвід.


Освітянин бере активну участь у популяризації героїчних сторінок в історії нескореної країни та великих досягнень її культури, читає лекції для учнів, викладачів, педагогів-організаторів, вихователів, представників галузі культури і мистецтва. Науковий доробок дослідника складають праці з проблем археології, історії та культури, зокрема понад 200 публікацій у спеціалізованих виданнях і збірниках.


За 25 років натхненної та щасливої роботи у стінах Маріупольського університету – це висока оцінка моєї скромної праці в ім'я розвитку вищої освіти України. Я щиросердно дякую усім моїм колегам за неоціненну підтримку. Пишаюся, що є членом такого чудового і мужнього колективу,

– Юзеф Нікольченко.

Переглядів: 579 | Додав: Деканат