12:31
Захист практики студентів першого курсу спеціальності «Інформаційна, бібліотечна та архівна справа» (ФОТОЗВІТ)

06.04.2020 студенти 1 курсу спеціальності 029 «Інформаційна, бібліотечна та архівна справа» історичного факультету МДУ вперше захищали звіти з практики. Навчальна (ознайомча) практика здобувачів вищої освіти проходила протягом 3 тижнів.

У перший тиждень керівник практики, доцент Ольга Кригіна організувала відвідування Трудового архіву Маріуполя (09.03.2021), екскурсію до Музею історії комбінату Ілліча (10.03.2021), день практики у загальному відділі Маріупольського державного університету (11.03.2021), екскурсію до Центральної міської публічної бібліотеки ім. В.Г. Короленка м. Маріуполь (12.03.2020).


Другий етап практики студенти проходили у структурних підрозділах МДУ (у загальному відділі під керівництвом Дар'ї Тітової, у відділі кадрів під керівництвом Ольги Благініної та у приймальній комісії під керівництвом В'ячеслава Кудлая) та у трудовому архіві міста під керівництвом Світлани Мирошниченко.


Під час захисту студенти презентували свої звіти, поділилися враженнями та здобутими фаховими вміннями. Кафедра культурології та інформаційної діяльності МДУ дякую завідувачу навчальної лабораторії з практики та працевлаштування Марії Гуржій за створену можливість проходити навчальну практику в Трудовому архіві Маріуполя, керівникам баз практики за турботу про фаховий розвиток першачків-документознавців, а також за схвальні відгуки про роботу практикантів.

Переглядів: 268 | Додав: Деканат