09:37
Викладачі кафедри філософії та соціології та студенти-соціологи МДУ взяли участь у роботі IV Конгресу Соціологічної асоціації України

Викладачі кафедри філософії та соціології та студенти-соціологи МДУ взяли участь у роботі IV Конгресу Соціологічної асоціації України «Трансформація соціальних інститутів в інформаційному суспільстві», який проходив 28-29 жовтня 2021 року в он-лайн форматі на базі Харківського національного університету імені В. Н. Каразіна.

Робота в межах Конгресу велася в тридцяти двох тематичних секціях, дискусійних панелях та круглих столах. В рамках секції «Практика споживання в умовах цифровізації суспільства», модераторкою якої виступила доктор соціологічних наук, професор кафедри філософії та соціології Яна Зоська, були представлені доповіді викладачів кафедри філософії та соціології МДУ: доцент Олександр Зубченко проаналізував особливості сегментування споживачів електоральних брендів на місцевих виборах у 2020 році; професор Яна Зоська та доцент Альона Стадник зосередили свою увагу на проблемі споживання пропаганди та її ролі в сучасних інформаційних війнах.


Конгрес об’єднав провідних соціологів України та фахівців з Німеччини, Норвегії, Болгарії, Великої Британії, Беларусі, Канади, Польщі, Чехії, Туреччини, Лівану, Угорщини, Франції.


Наукові заходи Соціологічної асоціації України – це унікальна можливість для студентів познайомитися не лише з найсучаснішими дослідженнями у сфері соціологічної науки, але й з провідними фахівцями-соціологами, теоретичні та практичні напрацювання яких вони вивчають в рамках навчальних дисциплін. Участь у цьогорічному Конгресі САУ дозволила студентам-соціологам МДУ отримати неоцінимий досвід.


Сподіваємося на подальшу плідну співпрацю та активну участь викладачів та студентів МДУ у майбутніх наукових заходах Соціологічної асоціації України.

Переглядів: 256 | Додав: Деканат