19:47
Відбулась апробація результатів досліджень аспірантів спеціальності «Політологія» в рамках конференції «Актуальні проблеми науки та освіти»

5 лютого 2021р. на кафедрі міжнародних відносин та зовнішньої політики пройшло засідання секції «Актуальні проблеми сучасних міжнародних відносин та світового політичного процесу» в рамках XXIII підсумкової науково-практичної конференції викладачів «Актуальні проблеми науки та освіти». Зустріч проходила оф-лайн та он-лайн на платформі Google Meet, що зробило можливим комунікацію між усіма викладачами та аспірантами.

До участі у конференції було подано 9 тез-доповідей відповідно до наукових інтересів викладачів та аспірантів кафедри. Основними докладами, які були заслухані на засіданні, стали доклади аспірантів спеціальності «Політологія» – Мендріна Олексія та Татай Едуарда.


Здобувачі вищої освіти третього освітньо-наукового рівня доктор філософії окрім доповідей презентували свої проміжні результати наукових досліджень. Їх роботи викликали жваву дискусію, а викладачі надали свої пропозиції щодо подальших наукових досліджень аспірантів.

Переглядів: 297 | Додав: Деканат