14:54
В МДУ пройшло підвищення кваліфікації викладачів Київського університету імені Бориса Грінченко

З 15 лютого по 15 березня 2021 р. на базі кафедри міжнародних відносин та зовнішньої політики Маріупольського державного університету проходили підвищення кваліфікації викладачі кафедри міжнародних відносин та міжнародного права Київського університету імені Бориса Грінченко.


Стажисти, зокрема д. і. н., Надзвичайний і Повноважний Посланник першого класу, професор Цвєтков О. Г. та к. і. н., доцент Ілюк Т. В. працювали в дистанційному режимі під керівництвом д.політ.н., професора кафедри Балабанова К.В. та д.і.н., професора Лисак В.Ф.

 

В рамках стажування наші київські колеги ознайомились з роботою кафедри та МДУ в цілому та взяли участь у проведені ряду заходів. В тому числі 26 лютого 2021 р. відбулась нарада гарантів ОП та ОНП Маріупольського державного університету та Київського університету імені Бориса Грінченка для обговорення освітньо-професійних програм 291 Міжнародні відносини та освітньої-наукових програм 052 Політологія та 032 Історія та археологія.


За результатами роботи стажисти отримають сертифікати про підвищення кваліфікації за темою ««Новітні методики викладання навчальних дисциплін за спеціальністю 291 Міжнародні відносини, суспільні комунікації та регіональні студії». Після закінчення стажування між кафедрами університету продовжилась тісна співпраця. Так 19 лютого відбулась відкрита лекція в дистанційному режимі Ілюк Тетяни Василівни на тему «Інформаційно-аналітичне забезпечення виборчого процесу: зарубіжний досвід та українські реалії», а 24 березня лекція Цвєткова Олександра Глібовича «Практичні аспекти дипломатичної діяльності» для аспірантів та магістрів спеціальності 052 Політологія.


Сподіваємося на подальшу співпрацю та бажаємо всього найкращого нашим київським колегам!

Переглядів: 288 | Додав: Деканат