18:20
Учасники театрально-музичного колективу Tallent МДУ отримали нагороди міжнародного конкурсу

Мирне життя до повномасштабної війни залишається лише у спогадах, але дає про себе знати і зараз. На початку лютого учасники театрально-музичного колективу Tallent представили Маріупольський державний університет на II Міжнародному фестивалі-конкурсі учнівської та студентської творчості «Змагаємось за нове життя!».

Молодь МДУ взяла участь у трьох номінаціях – декламація, аудіовізуальний твір і вокал. Учасники театрально-музичного колективу зуміли передати тугу, смуток, страх, радість і любов, якими пронизана творчість видатної української письменниці Лесі Українки.


За майстерне виконання віршів «Іфігенія в Тавриді» та «Остання пісня Марії Стюарт» дипломами I ступеня нагороджені студентки Софія Шутенко та Анастасія Міхнєва. Прочитавши лірику «Сон літньої ночі» та «До мого фортепіано» Єлизавета Кулігіна та Олена Голова посіли III місця.


У категорії аудіовізуальний твір студент Максим Філіппов і випускниця, інструктор з організаційнойної та культурної роботи центру соціальної-виховної роботи МДУ Крістіна Багаєва отримали нагороду за зайняте І місце. Вони представили суддям аудіо-виставу твору «Прощання».


У третій номінації Маріупольський університет представили студенти Ангеліна Доценко, Андрій Гончаренко та Владислав Синєок. Молодь майстерно виконала пісню на вірш «Остані квітки».


Вітаємо учасників театрально-музичного колективу Tallent з чудовими результатами та бажаємо їм якнайшвидше відновити свою діяльність!

Переглядів: 312 | Додав: Деканат