17:21
У МДУ успішно акредитовані три освітньо-наукові програми доктора філософії

Протягом другого семестру у Маріупольському державному університеті проходили акредитаційні експертизи аспірантських програм спеціальностей «Політологія», «Міжнародні економічні відносини», «Історія та археологія».

27 липня на засіданні Національного агентства із забезпечення якості вищої освіти експерти ухвалили рішення акредитувати три освітньо-наукові програми вишу на п’ять років.


З-поміж іншого у 2020-2021 навчальному році МДУ пройшов акредитацію за п’ятьма бакалаврськими та сімома магістерськими програмами.


Висока оцінка відповідності освітньо-наукових програм критеріям акредиації є результатом багаторічної спільної праці колективу Маріупольського університету. Значну увагу наукова спільнота МДУ приділяє аспектам, які забезпечують результативний шлях майбутніх дослідників: матеріально-технічній і навчально-методичній базам, а також індивідуальній освітній траєкторії.


Нагадуємо, що у Маріупольському державному університеті прийом заяв для вступу на навчання за освітньо-науковими програмами доктора філософії триватиме до 9 серпня.

Переглядів: 288 | Додав: Деканат