14:51
Студентки МДУ Олеся Журавель і Катерина Фурман – переможниці конкурсу студентських наукових робіт із філософії

Студентки спеціальності «Соціологія» Олеся Журавель, Вероніка Бабенко і магістрантки спеціальності «Фізична культура і спорт» Катерина Фурман та Катерина Хаджинова представили Маріупольський державний університет на I Відкритому конкурсі студентських наукових робіт з філософії «1:0 на користь «Нового гравця»? ... людина та її буття на порозі глобальних зрушень...».

Конкурс проводився у рамках Міжнародного наукового проєкту «Євроінтеграція в освіті, науці і культурі», що реалізується вишем-партнером МДУ – Вищою технічною школою в Катовіце (Польща).


У конкурсі взяли участь студенти польських та українських закладів вищої освіти, зокрема з університетів Варшави, Вроцлава, Катовіце, Києва, Одеси, Харкова, Маріуполя та інших. Усього молодь представила близько 100 робіт. Від МДУ до складу конкурсної комісії та організаційного комітету увійшли доцент кафедри філософії та соціології Ольга Цибулько і професор кафедри фізичного виховання, спорту та здоров’я людини Андрій Осіпцов.


У своїх есе студентки розглядали суспільство як ключовий чинник формування світогляду людини, сучасний стан українського суспільства як вимір рівня соціалізації, розвиток особистості студента і світоглядні аспекти формування здорового способу життя через заняття баскетболом і черлідингом.


За підсумками I Відкритого конкурсу студентських наукових робіт із філософії Олеся Журавель отримала диплом переможця у номінації «Сучасні філософські напрямки», Катерина Фурман у номінації «Філософія спорту», а Вероніка Бабенко та Катерина Хаджинова – сертифікат учасника. Також комітет конкурсу виразив подяку науковим керівникам-викладачам МДУ за якісну підготовку учасниць, які на високому рівні представили Україну у європейському науковому просторі.


Вітаємо дівчат і бажаємо подальших наукових досягнень!

Переглядів: 363 | Додав: Деканат