10:50
Студентів МДУ відзначено стипендіями Кабінету Міністрів України

Студентам Маріупольського державного університету призначені академічні стипендії Кабінету Міністрів України на ІІ семестр 2021/2022 навчального року.

Стипендії отримуватимуть магістрант спеціальності «Міжнародні відносини, суспільні комунікації та регіональні студії» Владислав Клюс, студентка спеціальності «Екологія» Христина Фараджева та студентка спеціальності «Журналістика. Реклама та зв’язки з громадськістю» Ганна Андрющук.


Молодь відмінно навчається, має схильність до наукової роботи, займається саморозвитком, застосовує свої знання і вміння на благо Маріупольського університету та Маріуполя.


У минулому році дослідницька робота Владислава стала переможною на конкурсі у рамках заснування клубу випускників Академії НАТО. Отриманні за спеціальністю знання хлопець успішно використовує у відділі міжнародної освіти МДУ, зокрема Владислав долучений до реалізації проєкту Erаsmus+ «Інтеграція та адаптація іноземних студентів».


Результати досліджень Христини також були представлені та обговоренні на всеукраїнських конференціях і з’їзді екологів. Крім того, дівчина брала участь у розробці екологічного проєкту у рамках програми UpShift Україна. Наразі дівчина працює у навчальному відділі МДУ на посаді фахівця з обслуговування єдиної державної електронної бази з питань освіти.


Ганна соціально активна студентка і завжди знаходить час для неформальної освіти. Вона брала участь у навчанні для молодих лідерів, форумі з громадянської журналістики, програми з державотворення, обміні студентами. Також дівчина є експерткою Національного агентства із забезпечення якості вищої освіти, очолює комітет освіти та інтелектуального розвитку Молодіжної ради Маріуполя.


Щиро вітаємо студентів МДУ та бажаємо подальших успіхів у навчанні, науці, громадській діяльності!

Переглядів: 260 | Додав: Деканат