21:31
Студенти МДУ знайомили маріупольців з Європою

Яка країна є батьківщиною конструктора Lego? На території якої держави найбільша у Європі кількість вулканів? В якій країні найміцніші шлюби? Студенти Маріупольського державного університету провели вікторину до Дня Європи.

Щороку у третю суботу травня маріупольці відзначають це свято на знак культурної і духовної єдності з країнами Европейського Союзу. За традицією співорганізаторами заходу виступили студенти спеціальності «Міжнародні відносини», які входять до складу молодіжної громадської організації «Ліга політологів-міжнародників «Дипкорпус». 


Цього року під час святкової програми до Дня Європи студенти запропонували маріупольцям перевірити знання іноземних мов, європейських країн та їх столиць. Найбільш обізнаним учасникам вручили призи із символікою Євросоюзу.


Нагадаємо, що саме з ініціативи студентів МДУ в 2004 році у Маріуполі вперше відзначили День Європи. Молодь університету активно цікавиться питаннями євроінтеграції і безпосередньо задіяна у поширенні інформації про ЄС, популяризації європейської культури та цінностей.

Фото прес-служби Маріупольської міської ради


Читайте також: Всесвітній день вишиванки у МДУ (ФОТОЗВІТ)

 

 

Переглядів: 411 | Додав: Admin