15:17
Студенти МДУ отримуватимуть стипендії Маріупольської міської ради

Студентам Маріупольського державного університету призначені стипендії міської ради за досягнення у навчальній та науково-дослідницькій діяльності.

Стипендію отримуватиме Анна Агаєва (спеціальність «Початкова освіта»). Дівчина сприймає освіту як процес, спрямований на особистісне самовдосконалення, і виявляє особливий інтерес до навчання, наукової та практичної роботи.


Роман Шамара (спеціальність «Право») є прикладом для наслідування: він не тільки успішно навчається, а ще й надає правову допомогу у рамках Юридичної клініки МДУ. Крім того, хлопець бере участь у волонтерських заходах на рівні університету.


Також стипендії отримуватимуть Лілія Шелепова (спеціальність «Середня освіта. Українська мова і література») та Орина Паскевич (спеціальність «Інформаційна, бібліотечна та архівна справа»). Лілія є постійною учасницею міжнародних, всеукраїнських, регіональних науково-практичних конференцій і конкурсів. Орина, у свою чергу, бере активну участь у громадському житті факультету.


Загалом стипендій Маріупольської міської ради удостоєні 89 здобувачів закладів освіти Маріуполя, зокрема 20 студентів вишів.


Вітаємо молодь і бажаємо успіхів у навчанні та науці!

Переглядів: 305 | Додав: Деканат