09:34
Обговорення ОП Політологія під час зустрічі гарантів із стейкхолдером

18 червня 2021 р. відбулась зустріч гарантів освітніх програм Політологія із стейкхолдером Катериною Тримою. Пані Катерина є старшим науковим співробітником відділу політики і врядування у вищій освіті Інституту вищої освіти Національної академії педагогічних наук України. Вона як представник даної установи вже не вперше виступає фахівцем потенційним роботодавцем в процесі моніторингу освітніх програм, які впроваджуються на кафедрі міжнародних відносин та зовнішньої політики.

Темою обговорення стали оновлені освітні програми спеціальності «Політологія» першого (бакалаврського) та другого (магістерського) рівнів вищої освіти. Дані програми представляли гаранти проф. Костянтин Балабанов, доценти Олена Гільченко та Юлія Константинова. Катерина Трима висловила свої побажання щодо розширення переліку вибіркових дисциплін та форм впровадження неформальної освіти.


Приємно було почути від досвідченого стейкхолдера позитивні відгуки щодо основних елементів оновлення в програмах 2021 р. Дякуємо пані Катерині та сподіваємось на подальшу співпрацю!

Переглядів: 306 | Додав: Деканат