11:36
На спеціальності «Політологія» ІІ та ІІІ рівнів вищої освіти розпочато цикл відкритих лекцій фахівців політологів провідних ЗВО України

15.03.2021 доктор політичних наук, професор кафедри політології та міжнародних відносин Національного університету «Львівська політехніка» Хома Наталія Михайлівна прочитала відкриту лекцію для здобувачів вищої освіти спеціальності «Політологія» другого та третього рівнів вищої освіти. Темою лекції було «Модернізація інституту соціальної держави: вплив глобалізаційних та технологічних факторів».

Студенти – магістри та аспіранти отримали можливість посилити свою професійну підготовку завдяки спілкуванню з провідним фахівцем з проблем досліджень політичних інститутів та процесів та теорії і практика соціальної держави.


Такий захід направлений на розвиток співробітництва та академічну мобільність викладачів та здобувачів кафедри міжнародних відносин та зовнішньої політики Маріупольського державного університету та кафедри політології та міжнародних відносин Національного університету «Львівська політехніка».


Протягом березня 2021 р. здобувачі вищої освіти спеціальності «Політологія» другого та третього рівнів вищої освіти отримають можливість прослухати ще цикл відкритих лекцій та за необхідністю отримати наукову консультацію від провідних фахівців інших ЗВО України.


Щиро дякуємо пані Наталії Хомі за цікаву зустріч, бажаємо всього найкращого та сподіваємося на подальшу співпрацю!

Переглядів: 297 | Додав: Деканат