14:02
На спеціальності «Міжнародні відносини, суспільні комунікації та регіональні студії» відбувся державний іспит у дистанційному режимі

1 червня 2020 р. кафедра міжнародних відносин та зовнішньої політики першою на історичному факультеті розпочала державну атестацію у дистанційному режимі. Державний екзамен з історії міжнародних відносин відбувся на спеціальності «Міжнародні відносини, суспільні комунікації та регіональні студії».

Підготовка та проведення державного екзамену відбувалось у відповідності до Тимчасового порядку організації державної атестації за першим (бакалаврським) рівнем вищої освіти 2020 року випуску у дистанційному режимі у Маріупольському державному університеті. Екзаменаційна комісія працювала за допомогою інформаційно-комунікативних технологій з авторизованим доступом на платформах MS Teams та Google Meet.


Протягом тижня, який передував проведенню атестації, на платформі MS Teams була розміщена вся необхідна документація, відбулось підключення та тестування зв’язку всіх здобувачів вищої освіти, які допущені до державної атестації.


Робота членів державної комісії відбувалась у очному режимі, з дотриманням всіх санітарно-епідеміологічних норм запобігання поширення COVID-19.


Голова комісії, кандидат політичних наук, провідний науковий співробітник відділу політики і врядування у вищій освіті Інституту вищої освіти Національної академії педагогічних наук України Трима Катерина Андріївна, зазначила, що завдяки злагодженим та своєчасним діям всіх відповідальних осіб процес проходження державної атестації у дистанційному режимі на кафедрі міжнародних відносин та зовнішньої політики пройшов ефективно та без перешкод.

Переглядів: 415 | Додав: Деканат