08:44
На спеціальності «Культурологія» відбувся державний іспит у дистанційному режимі

9 червня 2020 року кафедра культурології та інформаційної діяльності розпочала державну атестацію у дистанційному режимі. Державний екзамен з культурології відбувся на спеціальності «Культурологія».

Підготовка та проведення державного екзамену відбувалось у відповідності до Тимчасового порядку організації державної атестації за першим «бакалаврським» рівнем вищої освіти 2020 року випуску у дистанційному режимі у Маріупольському державному університеті. Екзаменаційна комісія працювала за допомогою інформаційно-комунікативних технологій з авторизованим доступом на платформі MS Teams та Skype.


Протягом тижня, який передував проведенню атестації, на платформі MS Teams була розміщена вся необхідна документація, відбулось підключення та тестування зв’язку всіх здобувачів вищої освіти, які допущені до державної атестації.


Робота членів державної комісії відбувалась у очному режимі, з дотриманням всіх санітарно-епідеміологічних норм запобігання поширення COVID-19.


Голова комісії, директор КУ «Маріупольський краєзнавчий музей», Капустнікова Наталія Олександрівна зазначила, що завдяки злагодженим та своєчасним діям всіх відповідальних осіб процес проходження державної атестації у дистанційному режимі на кафедрі культурології та інформаційної діяльності пройшов ефективно та без перешкод.

Переглядів: 367 | Додав: Деканат