16:03
На кафедрі політології та міжнародних відносин пройшов Круглий стіл на тему: "Повернення та переосвоєння тимчасово окупованих територій"

12.11.2021 р. кафедрою політології та міжнародних відносин було організовано Круглий стіл на тему: «Повернення та переосвоєння тимчасово окупованих територій у Донецькій та Луганській областях». Захід проводився в рамках однойменної держббджетної теми у змішаному форматі он-лайн і офф-лайн, в ньому взяли участь понад 50 учасників.

Еспертами та доповідачами виступили викладачі кафедри, здобувачі спеціальностей «Політологія» та «Міжнародні відносини, суспільні комунікації та регіональні студії». Спеціально запрошеним експертом виступив В’ячеслав Попов, полковник запасу, учасник бойових дій, фахівець з питань захисту цивільного населення у Донецькій області міжнародної неурядової організації CIVIC (Civilians in Conflict).


В рамках роботи Круглого столу було обговорено наступні теми:

1. Відновлення суверенітету та територіальної цілісності України: шляхи та перспективи деокупації тимчасово окупованих районів Донецької та Луганської областей.

2. Державна політика щодо прифронтових та тимчасово окупованих районів Донецької та Луганської областей в контексті їх реінтеграції та відновлення.

3. Шляхи та перспективи соціально-економічного та гуманітарного відновлення прифронтових та тимчасово окупованих районів Донецької та Луганської областей.


За результатами було прийнято резолюцію та буде видана збірка доповідей.

Переглядів: 289 | Додав: Деканат