15:42
На історичному факультеті відсвяткували День соціолога

1 жовтня 2020 року на історичному факультеті відбулося святкування Дня соціолога, до якого активно залучилися представники соціологічної спільноти міста Маріуполя.

Відкривав свято завідувач кафедри філософії та соціології МДУ, доктор соціологічних наук, професор Богдан Васильович Слющинський. Зі словами привітання виступили гості – кандидат історичних наук, доцент кафедри соціології та соціальної роботи Приазовського державного технічного університету Ірина Юріївна Суровцева та начальник відділу профорієнтації Маріупольського міського центру зайнятості Дар’я Володимирівна Вакулик.


Студенти МДУ розповіли про основні напрямки соціальної та наукової діяльності здобувачів вищої освіти на спеціальності «Соціологія», першокурсники поділилися першими враженнями від навчання та сподіваннями щодо майбутньої професії. Привітали з Днем соціолога та розповіли про свій досвід навчання за обраною спеціальністю здобувачі вищої освіти Донецького державного університету управління та Приазовського державного технічного університету. Також були відзначені подяками студенти-соціологи, які приймають активну участь у житті кафедри та факультету.


Під час проведення заходу здобувачі вищої освіти, викладачі та стейкхолдери обговорили перспективи розвитку соціологічної освіти в регіоні та особливості підготовки фахівців-соціологів, які були б конкурентоспроможними й відповідали сучасним вимогам ринку праці.

Переглядів: 453 | Додав: Деканат