15:53
На історичному факультеті відбувся тиждень кураторських годин з питань етичного кодексу МДУ та академічної доброчесності

На історичному факультеті були проведені кураторські години на тему «Етичний кодекс Маріупольського державного університету» з використанням інформаційно-комунікативних технологій з авторизованим доступом на платформах Zoom та Google Meet.

Куратори академічних груп спільно з здобувачами вищої освіти спеціальностей «Соціологія», «Політологія», «Історія та археологія», «Середня освіта. Історія», «Культурологія», «Інформаційна, бібліотечна та архівна справа», «Міжнародні відносини, суспільні комунікації та регіональні студії» обговорювали проблеми щодо безумовного виконання положень Етичного кодексу МДУ, зокрема у питаннях дотримання морально-етичних засад, принципів наукової етики, академічної доброчесності учасниками освітнього процесу в навчальній та науковій діяльності Маріупольського державного університету.


Здобувачі вищої освіти ознайомилися з напрямками діяльності Комісії з питань дотримання Етичного кодексу МДУ та умовами звернення до неї з боку здобувачів вищої освіти факультету.

Переглядів: 297 | Додав: Деканат