13:42
Молодь МДУ – переможці форуму студентських лідерів

16-18 листопада у Святогірську проходив студентський форум «Веселка 2021». Маріупольський державний університет представили Катерина Лютикова, Софія Шутенко, Ганна Андрусенко, Микола Шабельник і Софія Шустенко.

Форум об'єднав активістів студентського самоврядування освітніх закладів Донеччини і Запоріжжя.


У заході взяли участь представниці Донецької обласної державної адміністрації: заступниця голови Юлія Костюніна, радниця голови Тамара Лук’янчук, директорка департаменту освіти і науки Тетяна Сідашева та начальниця управління сім’ї, молоді та масових заходів національно-патріотичного виховання Лілія Золкіна.


Молодь розповіла їм про проєкти та ініціативи, які реалізуються студентами, а між собою обмінялася досвідом студентського самоврядування. Крім цього, студенти відвідали майстер-класи та взяли участь у розважальній програмі. Серед завдань для команд були тематичні квести до Дня студента, гумористичні конкурси та інтелектуальні ігри. За результатами заходів команда Маріупольського університету посіла перше місце.


Форум подарував мені неймовірні емоції, навички та знайомства. Ці три дні були сповнені постійним рухом, саме тому він став для мене ковтком повітря серед усіх карантинних заходів. На форумі панувала атмосфера дружньої боротьби: під час активностей учасники допомогали один одному. В день від'їзду додому було дуже сумно з усіма прощатися,

– студентка спеціальності «Культурологія» Катерина Лютикова.

Переглядів: 279 | Додав: Деканат