13:42
Колектив МДУ вітає доцента В’ячеслава Забавіна з Ювілеєм!

Колектив викладачів, співробітників і студентів Маріупольського державного університету сердечно вітає доцента кафедри історичних дисциплін В’ячеслава Забавіна із 50-річчям!

Нестримна жага до відкриттів і щира любов до рідного краю – все це якнайкраще характеризує В’ячеслава Олеговича. Викладач є справжнім прикладом для майбутніх істориків, адже цілковито віддає себе обраним справам – археології та педагогіці.


Науковець не тільки цікавиться історією зрубної культури Північного Приазов’я, а й займається збереженням археологічної спадщини краю. Під пильним і професійним керівництвом В’ячеслава Забавіна успішно проводяться дослідження курганів і курганних груп на Донеччині та захист стародавніх поховань від дій «чорних археологів», землеробів і навіть комунальних служб.


В’ячеслав Олегович підтримує у молоді живий інтерес до вивчення історії. Він є керівником студентського історико-археологічного товариства МДУ, члени якого беруть участь в археологічних експедиціях як на теренах України, так і ближнього зарубіжжя. Займаючись пошуком пам'яток старовини, хлопці та дівчата по-справжньому закохуються в історію та стають справжніми професіоналами своєї справи.


За значні досягнення у науково-дослідницькій і педагогічній діяльності В’ячеслав Забавін відзначений подякою і почесною грамотою Донецької обласної ради, почесною грамотою Маріупольської міської ради, подякою ректора МДУ.


Шановний В’ячеславе Олеговичу, щиро дякуємо Вам за багаторічну зразкову працю та успішний розвиток археологічної діяльності у Маріупольському університеті! Бажаємо Вам міцного здоров’я, безмежного щастя, душевної гармонії та великих успіхів у професійній діяльності! Нехай археологічні експедиції ще довго приносять задоволення і радують цікавими унікальними знахідками! Миру, злагоди та добробуту!


З Ювілеєм!

Переглядів: 257 | Додав: Деканат