10:42
Колектив МДУ вітає доцента Ніну Гаврилову з Ювілеєм!

Колектив викладачів, співробітників і студентів Маріупольського державного університету сердечно вітає доцента кафедри міжнародних відносин та зовнішньої політики Ніну Гаврилову з чудовим Ювілеєм!

Мудра та виключно компетентна Жінка, яка користується повагою серед колег і студентської молоді. Ніна Василівна працює у МДУ з 2001 року і за цей час зробила вагомий внесок у становлення майбутніх політологів і дипломатів.


Викладачка є відповідальною за студентську науку на кафедрі, якій приділяє багато уваги. Вже майже 17 років Ніна Гаврилова є беззмінною керівницею студентського наукового товариства Дискусійний клуб «Виклики ХХІ ст.», у рамках якого молодь обговорює актуальні проблеми міжнародних відносин та зовнішньої політики України, і завжди перебуває у курсі світових подій.


Ніна Василівна шанована в Україні науковиця. Вона є авторкою близько 90 наукових і навчально-методичних праць, 32 з яких опубліковані у вітчизняних фахових виданнях, що індексуються у міжнародній наукометричній базі Index Copernicus. Крім того, Ніна Гаврилова є співавторкою підручників і навчальних посібників для студентів-міжнародників. Завдяки науковим дослідженням викладачки, майбутні дипломати можуть краще розбиратися в історії міжнародних відносин, зовнішньої політики Китаю, Латинської Америки та Мексики.


Свої знання Ніна Василівна радо передає молодому поколінню. Під її керівництвом студенти неодноразово ставали призерами студентських олімпіад і конкурсів наукових робіт, успішно захищали кваліфікаційні роботи і кандидатські дисертації. У минулому році викладачку запросили до Школи педагогічної майстерності МДУ, де вона ділилася досвідом із молодими викладачами університету.


За бездоганну працю і вагомий професійний внесок Ніна Гаврилова відзначена Почесними грамотами Національної Академії педагогічних наук України та Подякою Міністерства освіти і науки України.


Навіть у вільний час Ніна Василівна вірна покликанню Вчителя. Вона чудова бабуся і залюбки займається освітою своїх онуків. Також викладачка багато читає та захоплюється біографічними творами видатних політичних діячів.


Шановна Ніно Василівно, щиро дякуємо Вам за багаторічну зразкову працю в ім'я Маріупольського державного університету! Щиро зичимо довгих років життя, доброго здоров’я, безмежного щастя та душевної гармонії. Нехай повага колег і вдячність учнів надихають Вас на великі професійні звершення! Миру, любові та добробуту!


З Ювілеєм!

Переглядів: 348 | Додав: Деканат