12:08
Колектив МДУ вітає доцента Любов Дабло з Ювілеєм!

Колектив викладачів, співробітників та студентів Маріупольського державного університету сердечно вітає, доцента кафедри культурології та інформаційної діяльності, кандидата культурології Любов Дабло з Ювілеєм!

Інтелігентна і чарівна Жінка, Любов Григорівна вдало поєднує високі професійні та душевні якості. Колеги та студенти поважають її зависоку порядність, колосальну працездатність, невичерпну енергію та безмежну любов до справи.


Сферою наукових інтересів вченої є теорія та історія культури, зокрема дослідження культурно-освітнього потенціалу наукової діяльності літературознавця Дмитра Овсянико-Куліковського.


Непересічний розум, творчий хист та організаторські навички викладачки сприяють плідній і захоплюючій роботі членів студентського культурологічного товариства «Парадигма» Маріупольського держуніверситету.


Щиро вітаємо Любов Григорівну зі святом і бажаємо безмежного щастя, душевного тепла, творчого натхнення та великої вдачі для втілення у життя усіх планів і задумів! Миру, любові та добробуту!


З Ювілеєм!

Переглядів: 390 | Додав: Деканат