16:04
Ім’я професора МДУ Богдана Слющинського вписано на сторінки «Золотого фонду нації»

Завідувач кафедри філософії та соціології Маріупольського державного університету, професор Богдан Слющинський отримав персональну сторінку у виданні «Золотий фонд нації». Відповідний сертифікат, що засвідчує занесення до Фонду, був підписаний Президентом Національної академії наук України, професором Борисом Патоном.

Книга «Золотий Фонд нації: дослідження, творчість, професійність» видана Українською конфедерацією журналістів і досліджує ключові тенденції наукової, інвестиційної та інноваційної діяльності українців, які сприяють розвитку сучасної України. Ім’я Богдана Васильовича вписано у розділ «Науково-освітній потенціал України», що містить нариси про відомих учених, які стали національною гордістю держави.


Богдан Васильович Слющинський – авторитетний вчений-соціолог, єдиний на Донеччині доктор соціологічних наук. Він є автором близько 200 наукових праць із соціології та соціально-політичних дисциплін, у тому числі двох навчальних посібників для студентів вищих навчальних закладів із грифом МОН України, 12 навчально-методичних посібників, трьох монографій і численних статей в енциклопедіях, колективних монографіях, словниках та фахових наукових журналах.


Вітаємо Богдана Васильовича та зичимо невичерпної життєвої енергії для досягнення нових професійних висот!

Переглядів: 379 | Додав: Деканат