20:58
День відкритих дверей історичного факультету МДУ (ФОТО+ВІДЕО)

12.02.2021 історичний факультет МДУ продовжив активну профорієнтаційну роботу проведенням онлайн Дня відкритих дверей для вступників та їхніх батьків. Провідником абітурієнтів у подорож до світу історичного факультету Маріупольського державного університету стала декан, професор Вікторія Лисак.

Професор Юлія Сабадаш презентувала яскраве життя студентів на освітніх програмах культурологія та документознавство. Професор Володимир Романцов та доцент Світлана Арабаджи відкрили секрети захоплюючого навчання на спеціальностях середня освіта історія, історія та археологія. Професори Богдан Слющинський та Яна Зоська зацікавили учасників суперздібностями соціологів у вирішенні проблем суспільства. Доцент Олена Гільченко познайомила вступників з найпопулярнішими та найавторитетнішими спеціальностями факультету міжнародні відносини та політологія.


Відповідальний секретар приймальної комісії Юлия Демидова поділилася корисною інформацією для успішної підготовки та вступу до єдиного класичного університету Донеччини.


Всі хто бажає детальніше дізнатися більше про освітні програми історичного факультету можуть переглянути відеозапис заходу.

Переглядів: 334 | Додав: Деканат