14:07
Студенти спеціальностей «Політологія» та «Соціологія» провели дистанційну зустріч зі стейкхолдером Катериною Тримою

11 червня 2020 року в Маріупольському державному університеті відбулась зустріч стейкхолдера, провідного наукового співробітника відділу політики і врядування у вищій освіті Інституту вищої освіти Національної академії педагогічних наук України Катерини Трими з викладачами та здобувачами вищої освіти спеціальностей «Політологія» та «Соціологія» МДУ

На зустрічі обговорювались питання вдосконалення якості вищої освіти на спеціальностях історичного факультету з метою перегляду основних компонентів освітньо-професійних-програм та освітньо-наукових програм з урахуванням задоволення потреб роботодавців.


Завідувач кафедри міжнародних відносин та зовнішньої політики Олена Гільченко наголосила на важливих для політолога компетенціях таких, як застосування вмінь при аналізі та прогнозуванні політичних процесів та політичних відносин, володіння основними детермінантами, що визначають сучасні політичні відносини.


Трима Катерина Андріївна поспілкувалась зі студентами політологами та соціологами на предмет їх планів щодо подальшого працевлаштування та професійної діяльності. Освітила основні критерії до прийому на роботу. В ході дискусії були обговорені пропозиції студентів щодо вдосконалення ОПП та ОНП в напрямку збільшення практичної складової у блоці професійної підготовки студентів.

Переглядів: 427 | Додав: Деканат