14:42
Зустріч із представниками естонсько-української програми співпраці в сфері розвитку «Стійка Україна»

01 червня 2021 року на базі історичного факультеті пройшла зустріч здобувачів вищої освіти та викладачів спеціальностей «Політологія» та «Міжнародні відносини, суспільні комунікації та регіональні студії» з представниками Провідного естонського аналітичного центру «Міжнародний центр оборони та безпеки» (ICDS) який спеціалізується на тематиці оборони, безпеки та зовнішньої політики.

Зустріч відбулась у межах естонсько-української програми співпраці в сфері розвитку «Стійка Україна». Мета програми – посилення стійкості громад півдня та сходу України до токсичних інформаційних впливів та когнітивних загроз.


В рамках зустрічі Мірошнік Ілля, координатор програми «Стійка Україна» та Дмитро Теперік, директор програми «Стійка Україна» презентували основні напрямки роботи та інтерактивний онлайн-курсу з цифрової, комунікативної та інформаційної безпеки, який сьогодні представлений трьома блоками що стосуються маніпуляції на тлі історії, релігії та символів, цифрової грамотності, кризової комунікації. Він є одним з важливих компонентів програми «Стійка Україна».


Дискусія торкнулась питань цільової аудиторії програми, результатів її реалізації та перспектив співробітництва.

Переглядів: 284 | Додав: Деканат