17:28
Вступ на ОС «Бакалавр»: стартувала реєстрація електронних кабінетів

1 липня розпочалася реєстрація електронних кабінетів. Через них вступники на ОС «Бакалавр» подаватимуть заяви до закладів вищої освіти, зокрема до Маріупольського державного університету.

Для реєстрації особистого кабінету необхідно вказати адресу електронної пошти. У подальшому вона стане логіном для входу у кабінет. Не рекомендується використовувати адресу електронної пошти заблокованих на території України сервісів, наприклад mail.ru, yandex.ru, rambler.ru тощо.


Після цього потрібно ввести дані сертифікату Національного мультипредметного тесту (НМТ) або ЗНО 2019-2021 років, а саме номер, пін-код, рік отримання. Також потрібно ввести серію і номер документа про освіту. У випадках, коли відсутній сертифікат ЗНО або НМТ, можна зареєструвати електронний кабінет вступника з документом, що посвідчує особу.


Після активації особистого кабінету необхідно ввести контактні номери телефону (у форматі +380) для оперативного зв’язку закладу вищої освіти з абітурієнтом і його батьками, завантажити кольорову фотокартку 3х4 см. та горизонтальну фотокопію додатка з оцінками до документа про освіту у форматі JPG (JPEG).


Скористатися електронними кабінетами для подачі заяв і документів на вступ абітурієнти зможуть з 29 липня по 23 серпня.

Переглядів: 205 | Додав: Деканат