10:51
Вокалісти МДУ стали призерами обласного фестивалю-конкурсу української пісні

21 листопада у Маріуполі відбувся V Відкритий обласний фестиваль-конкурс української пісні, в якому взяли участь вокалісти Маріупольського державного університету. Організаторами заходу виступили департамент освіти і науки Донецької облдержадміністрації спільно з Донецьким Палацом молоді «Юність» (у м. Костянтинівка).

Фестиваль проводиться з метою національно-патріотичного виховання молоді, стимулювання творчого, інтелектуального і духовного потенціалу та підтримки обдарованої молоді.


Вокалісти МДУ під керівництвом Анни Шибаєвої виступили на фестивалі в категорії учасників віком від 18 років і старше. При оцінці учасників журі враховувало чистоту інтонування, чіткість дикції, тембр, силу і діапазон голосу, артистизм, естетикe костюмів і реквізиту.


За результатами пісенного фестивалю-конкурсу студентка ІІ курсу спеціальності «Історія та археологія» Аліна Губська одержала перемогу в номінації «Вокал (соло)», а друге місце в цій номінації посів студент ІІІ курсу спеціальності «Середня освіта. Історія» Павло Целенко.


Вітаємо вокалістів МДУ та бажаємо подальших успішних виступів і невпинного творчого розвитку!

Переглядів: 351 | Додав: Деканат