15:26
Вітаємо з успішним захистом випускників-магістрів спеціальності «Інформаційна, бібліотечна та архівна справа»

Захист кваліфікаційних робіт на здобуття освітнього ступеня "магістр" для здобувачів кафедри культурології та інформаційної діяльності відбувався очно та у форматі відеоконференції Zoom.

У представлених дослідженнях студенти продемонстрували високу цілісну компетентність, підтвердили та презентували міждисциплінарність, що є конкурентною перевагою освітньої програми, а саме комплексно поєднано контексти інформаційних технологій, бібліотечної практики, дипломатичного діловодства та інших наук у загальному контексті документознавства. Під час захисту студенти проявили креативність, професійність, творчість, комунікативність та відповідальність!


Дякуємо за підтримку розвитку освітньої програми, сприяння у виконанні наукових досліджень студентів та участь у роботі комісії із захисту робіт голові екзаменаційної комісії, стейкхолдеру начальнику відділу з договірної роботи управління справами адміністрації ПрАТ «МК «Азовсталь» Інні Бабошко!


Відзначимо, що після захисту Інна Сергіївна високо оцінила рівень презентації досліджень магістрантами та якість фахової підоготовки здобувачів. Під час ініційованого кафедрою обговорення оновленої бакалаврської освітньо-професійної програми «Документознавство, керування документаційними процесами» голова ЕК підтримала підходи до коригування змісту підготовки у бік формування сучасних компетентностей, що пов’язані з використанням інформаційних технологій, електронного діловодства та діджиталізації документаційного забезпечення управлінських процесів.


Щиро вітаємо та бажаємо магістрам випускникам Неллі Гайдук, Анастасії Зборщик, Валентині Ніколаєвій, Сергію Цебро, Людмилі Адаменко та Юлії Калюжній - подальших професійних успіхів, особистого зростання та нових результативних звершень!

Переглядів: 328 | Додав: Деканат