14:56
Викладачі МДУ взяли участь в українсько-баварській конференції присвяченій запровадженню в університетах освітніх програм подвійних дипломів

4-5-травня 2023 завідувачка кафедри культурології, професорка Юлія Сабадаш та доцентка Наталя Мараховська взяли участь в українсько-баварській конференції (Німеччина, м. Регенсбург), присвяченій запровадженню в університетах освітніх програм подвійних дипломів.

З вітальним словом до учасників звернулися – ректор Регенсбурського університету Prof. Dr. Udo Hebel; Prof. Dr. Guido Hausmann, зав. каф. історії, який має багато цікавих публікацій присвячених Україні; Юрій Ярмілко – генеральний консул України у Німеччині; Андрій Вітренко – заст. міністра освіти і науки України та ін. Також співробітниками МОН України було представлено три доповіді щодо перспектив розвитку вищої освіти України та запровадженню можливостей подвійних дипломів.


Загалом у роботі конференції взяли участь майже 20 університетів з Німеччини та України.


Викладачі кафедри культурології МДУ презентували ОС Магістр ОП «Культурологія, культурне розмаїття та розвиток громади», яка є єдиною в Україні, також була представлена робота кафедри (видання наукового Вісника, проведення щорічної Міжнародної конференції, робота Студії культуротворчого перфоменсу МДУ і майстер-класи "Візуальна культура та арт-практики",які в рамках діяльності благодійного проєкту "Соціально-психологічна підтримка українців" проводить Наталя Мараховська, що викликали жвавий інтерес та неабияку дискусію.

Переглядів: 108 | Додав: Деканат