11:46
Відбулося підсумкове засідання СНТ «Соціологічний коворкінг»

21 травня 2021 року відбулося підсумкове засідання студентського наукового товариства «Соціологічний коворкінг», в рамках якого студенти-соціологи презентували результати власних наукових розробок.

В межах заходу були представлені роботи за наступною тематикою: проблеми формування та розвитку соціологічної теорії, роль комунікацій в прийняті управлінських рішень, економічний інтерес як фактор розвитку соціальних відносин, феномен кіно в контексті формування сучасного суспільства, проблеми ксенофобії та толерантності в світі тощо.


Здобувачки вищої освіти 3 курсу Бабенко Вероніка та Ширяєва Олена представили результати соціологічних опитувань, які вони провели на базі Маріупольського державного університету. У фокусі їх досліджень опинилися такі важливі для молоді питання як особливості розвитку молодіжної політики в місті Маріуполь в умовах децентралізації та проблеми ціннісних орієнтацій сучасного студентства.


Також на засіданні студентського наукового товариства було приділено увагу проблемі дотримання академічної доброчесності в наукових дослідженнях та протидії плагіату.


Здобувачі вищої освіти не лише обговорили результати представлених робіт, але й виказали власні думки та побажання щодо перспектив майбутніх наукових пошуків.

Переглядів: 298 | Додав: Деканат