10:59
Вечір голлівудського кіно: у МДУ підбили підсумки фестивалю «Дебют – 2019»

14 листопада напередодні Міжнародного дня студента у Маріупольському державному університеті відбувся гала-концерт ХVIIІ Фестивалю студентської творчості «Дебют – 2019». Протягом усіх етапів фестивалю першокурсники демонстрували свої творчі, інтелектуальні та організаторські навички, знайомилися один з одним та університетом у неформальній обстановці.

На відкритті святкового заходу з вітальним словом до присутніх звернулася перший проректор МДУ, професор Олена Булатова. Вона звернула увагу, що сучасний світ потребує креативних спеціалістів, і цьогорічний фестиваль «Дебют – 2019» показав, що студенти МДУ дуже творчі та мають хороші перспективи на майбутнє.


Цьогорічна концертна програма перенесла глядачів до світу голлівудського кіно. Ведучі приміряли на себе ролі відомих персонажів з фільмів – Найвеличнішого шоумена, Джокера, Харлі Квін, Капелюшника, Червоної королеви, Джеймса Бонда та дівчини Бонда. Протягом вечора присутні змогли ще раз насолодитися кращими номерами з творчих етапів Дебюту, а також побачити тематичні виступи від кіногероїв.


Під час насиченої концертної програми переможців етапів фестивалю та їх наставників нагородили грамотами та подарунками від спонсорів. За підсумками Фестивалю «Дебют – 2019» перехідний кубок і звання найбільш творчого факультету здобув факультет грецької філології та перекладу!


Вітаємо з Міжнародним днем студента та бажаємо цікавих студентських років!

Переглядів: 360 | Додав: Деканат