19:15
В рамках міжнародного співробітництва БДУКіМ та МДУ відбулася онлайн-лекція на тему "Оцінка ефективності культурного заходу"

23.05.2020 відбулася онлайн-лекція старшого викладача кафедри менеджменту соціокультурної діяльності БДУКіМ Дмитра Юрійовича Матуйзи на тему "Оцінка ефективності культурного заходу". Лекція організована в рамках міжнародного співробітництва Білоруського державного університету культури і мистецтв та Маріупольського державного університету.

Колеги з кафедри культурології та інформаційної дільності та студенти спеціальностей 029 "Інформаційна, бібліотечна та архівна справа", 034 "Культурологія" розібрали особливості класифікації заходів, відмінності між культурними та особливими заходами. У ході дискусії учасниками визначено відмінності між результативністю та ефективністю культурних заходів.


Студенти цікавились секретами збалансованості ресурсних витрат. На прикладах розібрано шляхи аналізу ефективності заходів та способи вирішення можливих проблем. Дмитро Юрійович також поділився лайфхаками з особистого досвіду залучення спонсорів для фінансового забезпечення культурних заходів.

Переглядів: 361 | Додав: Деканат