09:44
В М-студії МДУ відбулася презентація нових видань викладачів кафедри культурології та інформаційної діяльності.

11.09.2020 в М-студії МДУ відбулася презентація нових видань викладачів кафедри культурології та інформаційної діяльності. Авторський колектив ілюстрованої монографії «Історія української культури (від стародавніх часів до ХІХ століття)» у складі головного редактора, професора, завідувача кафедри Ю.С. Сабадаш, доцента, Заслуженого працівника культури України Ю.М. Нікольченка, доцента С.Є. Орєхової, викладача кафедри О.О. Демидко поділилися персональним досвідом підготовки унікального видання.

Авторка монографії «Наукова спадщина Дмитра Овсянико-Куликовського: культурологічні виміри» доцент кафедри Л.Г. Дабло презентувала результат власних наукових студіювань, що розкрили відомого науковця у невідомій для широкого загалу ролі культуролога.


Учасники із захопленням ознайомилися з цікавими та корисними сторінками української культури, що надихають на любов до наукової роботи. Директор наукової бібліотеки МДУ А.П. Шакула з вдячністю прийняла подарунок авторів у фонд бібліотеки та побажала нових цікавих та унікальних публікацій, що прославляють наш університет.

Переглядів: 420 | Додав: Деканат