11:31
У всесвітній день голосу режисерка Наталя Гончарова провела тренінг з постановки голосу в режимі онлайн для студентів МДУ

16.04.2021 до Всесвітнього дня голосу (World Voice Day) у центрі Window on America Mariupol МДУ неперевершена режисерка Наталя Гончарова здійснила інноваційний прорив для Маріуполя у проведенні тренінгу з постановки голосу в online-режимі.

Така новація дозволила приєднатися до заходу навіть випускнику нашого університету Сергій Артамонов з далекої Ісландії. Захід організований з ініціативи громадської організації «Фонд збереження культурної спадщини Маріуполя» у співпраці з арт-центром «Театр всередині тебе», кафедрою культурології та інформаційної діяльності, науковою бібліотекою Наукова бібліотека Маріупольського державного університету, студентськими науковими товариствами «Контент» і «Парадигма».


Під час майстер-класу викладачі та здобувачі МДУ познайомилися з комплексом дихальної гімнастики Олександри Стрельникової та виконали розминку артикуляційного апарату. Тренерка відзначила важливість чіткої вимови слів і звернула увагу на поширені проблеми, які заважають чітко вимовляти звуки. Учасники пообіцяли пам'ятати про важливість виконання щоденних вправ для дихання та розминки артикуляційного апарату, що дозволить помітно покращити повсякденну мову та бути завжди почутим в бесіді з будь-якою аудиторією.


Дякуємо Наталії Олександрівні Гончаровій за успішний онлайн-експеримент, який дозволив навіть попри карантин зазвучати голосам у цей особливий день.

Переглядів: 249 | Додав: Деканат