16:31
У МДУ відбувся 1 етап Всеукраїнської студентської олімпіади зі спеціальності «Інформаційна, бібліотечна та архівна справа»

24.01.2020 відбувся 1 етап Всеукраїнської студентської олімпіади в МДУ зі спеціальності «Інформаційна, бібліотечна та архівна справа» освітніх ступенів «Бакалавр» та «Магістр», що організований кафедрою культурології та інформаційної діяльності.

Учасників привітала завідувача кафедри культурології та інформаційної діяльності, доктор культурології, професор Юлія Сабадаш, яка побажала талановитим студентам отримати задоволення від участі у заході, успіхів та перемоги, що дозволить достойно представити МДУ у 2 етапі олімпіади в Одесі. До складу роботи журі ввійшли викладачі кафедри професор Юлія Сабадаш, доценти Оксана Сивак та В’ячеслав Кудлай.


Студенти позмагались у майстерності оформлення управлінських документів, створенні реляційних баз даних та виконанні тестових завдань з документознавства, діловодства, архівознавства, електронного документообігу, систем управління базами даних, інтернет-технологій та маркетингу інформаційних продуктів.


Бажаємо учасникам перемоги та успіхів під час всеукраїнського етапу олімпіади!

Переглядів: 475 | Додав: Деканат