11:24
У МДУ відбулося урочисте вручення дипломів бакалаврам

1 липня у Маріупольському державному університеті відбулася урочиста церемонія вручення дипломів випускникам, які завершили навчання на відмінно та досягли значних успіхів у науковій, культурній, спортивній і громадській діяльності.

Виш випустив 652 бакалавра, серед яких громадяни Нігерії, Камеруну, Азербайджану, Туркменістану, Білорусі та Росії. Приємно відзначити, що цього року відбувся перший випуск бакалаврів спеціальності «Початкова освіта» – фахівців, які прославлятимуть шляхетну справу педагога, роблячи вагомий внесок для становлення розумної, культурної та високоморальної нації.


З теплими словами привітання до молоді звернувся ректор МДУ, професор Микола Трофименко. Він побажав випускникам професійних успіхів, життєвого оптимізму, творчого натхнення для втілення у життя всіх мрій та амбіцій. Також очільник вишу наголосив на тому, щоб випускники не втрачали зв'язок зі своєю Альма-матер та поверталися до університету, адже тут їх завжди раді бачити.


У церемонії вручення дипломів взяли участь почесні гості заступник міського голови Маріуполя Олександр Кочурін, заступник начальника 2-го управління Головного управління Служби безпеки України в Донецькій та Луганській областях, полковник Денис Валентюк та керівник Донецької обласної прокуратури Євген Білоусов.


Дипломи з відзнакою отримала молодь, яка відмінно навчалася, успішно займалася наукою, ставала призерами конкурсів наукових робіт і переможцями фахових конкурсів, брала участь у міжнародних олімпіадах і молодіжних обмінах, отримувала стипендію Президента України, Верховної Ради України, імені М. С. Грушевського та Маріупольської міської ради. Серед них Ольга Гнатюк (спеціальність «Початкова освіта»), Ісидор Бадасен (спеціальність «Середня освіта. Історія»), Марія Реуцька (спеціальність «Філологія. Мова та література (німецька)»), Лев Каверда (спеціальність «Екологія»), Кароліна Боровікова (спеціальність «Переклад (італійська)») та інші.


Крім того, серед випускників є творча молодь, яка брала активну участь у культурному житті університету та міста. Крістіна Багаєва (спеціальність «Середня освіта. Мова і література (англійська)»), Павло Целенко (спеціальність «Середня освіта. Історія»), Олег Сакоян (спеціальність «Менеджмент») протягом усіх років навчання радували викладачів, співробітників, студентів і гостей університету своїми яскравими театральними номерами і вокальними виступами.


З-поміж іншого, у рамках святкування Олександр Кочурін нагородив викладачів і співробітників університету за багаторічну сумлінну плідну працю, високий професіоналізм та значний особистий внесок у розвиток освіти регіону.


На завершення, бакалаври Ольга Гнатюк, Роман Шамара, Віолета Дресвяннікова та Світлана Скрибченко від імені всіх випускників подякували викладачам і батькам за всебічну підтримку протягом навчання і пообіцяли з гордістю нести звання випускника Маріупольського державного університету.


Студентські роки залишаться яскравою сторінкою у нашому житті. Ми з вами оволоділи найрізноманітнішими та найцікавішими професіями. Тепер ми готові зробити свій внесок у розвиток суспільства. Ми обіцяємо брати приклад з наших наставників, які не тільки вклали знання, а й прищепили любов до обраної спеціальності! – Світлана Скрибченко.

Переглядів: 304 | Додав: Деканат