11:46
Створюємо безпечний простір разом: історики та археологи МДУ реалізовуватимуть проєкт спільно з поліцією Донеччини

Громадська організація «Культурно-освітня платформа «Сенс» у партнерстві з археологічною експедицією Маріупольського державного університету та Управлінням патрульної поліції в Донецькій області розпочинає реалізацію проєкту «Поліція та молодь: створюємо безпечний простір разом».

Ініціатива спрямована на покращення взаємодії поліції і населення та створення безпечного простору для захисту спільної культурно-історичної спадщини Донецького регіону.


У рамках проєкту відбудуться діалогові зустрічі з молоддю Сартанської військово-цивільної адміністрацї та Мангуської територіальної громади. Учасники більше дізнаються про діяльність археологічної експедиції МДУ та засоби об’єднання громади і поліції для збереження пам’яток археології.


На липень заплановано проведення тижневого літнього наметового табору. Учасники об’єднаються під ідеєю спільного захисту археологічної спадщини регіону. Студенти-волонтери спеціальностей «Історія та археолоія» і «Середня освіта. Історія» Маріупольського університету навчатимуться та розроблятимуть проєкти спільно з поліцією та молоддю селищних громад.


У наметовому таборі можуть взяти участь усі бажаючі. Детальна інформація про проєкт буде розміщена у Facebook на сторінках ГО «Сенс» і студентського наукового історико-археологічного товариства МДУ.


Подробиці за телефоном 097-414-45-81 або електроною адресою [email protected] (координаторка проєкту Світлана Арабаджи).

Переглядів: 252 | Додав: Деканат