13:48
Студентські наукові товариства «Парадигма» та «Контент» провели спільне засідання до Дня місцевого самоврядування

6 грудня до Дня місцевого самоврядування у Маріупольському державному університеті відбулося спільне засідання студентських наукових товариств «Парадигма» та «Контент» на тему «Культура діловодства та архівної справи в установах Маріуполя».

Захід організувала кафедра культурології та інформаційної діяльності МДУ за підтримки департаменту освіти Маріупольської міської ради. На засідання були запрошені студенти і викладачі кафедри слов'янської філології та перекладу, учні НВК «Гімназія-школа» № 27 та загальноосвітніх шкіл №№ 53, 67.


На початку засідання присутніх привітали завідувач кафедри, професор Юлія Сабадаш та керівник СНТ «Контент», доцент кафедри культурології та інформаційної діяльності В’ячеслав Кудлай, який розповів присутнім про тенденції розвитку документальних комунікацій.


Головним доповідачем на засіданні виступила фахівець загального відділу МДУ Марія Смаровайло, яка розповіла про сучасні виклики та реформи в діловодстві та архівній справі міських установ.


Доповідь викликала жваве обговорення. Студенти та школярі ставили питання про інформатизацію органів місцевого самоврядування та вплив цього процесу на культуру діловодства в освітній системі.


Підпишіться на телеграм-канал t.me/mdu_mariupol і першими дізнавайтеся найцікавіші новини МДУ

Переглядів: 318 | Додав: Деканат