16:59
Студенток МДУ відзначено іменними стипендіями Кабінету Міністрів України

Студенткам Маріупольського державного університету призначені академічні стипендії Кабінету Міністрів України на ІІ семестр 2020/2021 навчального року.

Стипендії отримуватимуть студентка спеціальності «Початкова освіта» Анастасія Ситнік та студентка спеціальності «Інформаційна, бібліотечна та архівна справа» Світлана Скрибченко.


Анастасія Ситнік виявляє неабияку схильність до науково-дослідної роботи. Вона цікавиться темами, присвяченими цифровим технологіям, становленню творчої особистості педагога, реформуванню шкільної освіти. Дослідження Анастасії представлені на всеукраїнських і міжнародних олімпіадах та конференціях. Також дівчина є активною учасницею студентського наукового товариства «Школа майбутнього».


Успішно поєднує високі результати у навчанні з активною науковою та громадською діяльністю і Світлана Скрибченко. Студентка є старостою академічної групи та головою студентської ради історичного факультету. Без неї не обходиться жодне засідання студентських наукових товариств «Парадигма» та «Контент». У науці Світлана віддає перевагу дослідженню прикладної математики та комп'ютерних технологій. Вона постійно долучається до науково-практичних конференцій та культурно-мистецьких заходів.


Загалом стипендій Кабміну а особливі успіхи у навчанні удостоєні 122 кращих здобувача вищої освіти України.


Щиро вітаємо дівчат і бажаємо подальших успіхів в освітній, науковій, громадській і творчій діяльності!

Переглядів: 274 | Додав: Деканат