15:26
Студентки-міжнародниці пройшли навчання в Латвійському університеті

Восени 2022 р. студентки спеціальності 291 Міжнародні відносини, суспільні комунікації та регіональні студії Софія Петрова та Ксенія Дєлова стали учасницями стипендіальної програми «Young Professional School», реалізованої при Латвійському університеті (м. Рига). Вона включала в себе два модулі «Зовнішня політика» та «Внутрішня політика», які, в свою чергу, «розповідали» про зовнішню та внутрішню політику Латвії, спільні політики Європейського союзу тощо

За час навчання Софія та Ксенія також стали учасницями Ризької конференції 2022, зустрілися з президенткою Європарламенту Робертою Мецолою, відвідали латвійські міста Юрмала, Сігулда, де, зокрема, ознайомилися з місцевими музеями та пам’ятками архітектури.


Окрім того, на початку вересня Софія взяла участь в молодіжному обміні «I am OUT», що проходив в Італії за підтримки Erasmus+. Завдяки цій програмі студентка мала чудову можливість разом з українською командою презентувати культуру нашої країни, а також поглибити знання громадян європейських держав щодо повномасштабного російського вторгнення в Україну.

Переглядів: 200 | Додав: Деканат